kurs undervisning

 

 

Ingeborg har studert på University of Hòlar på Island og hvor utdanningen går over tre år.

Det første året går studentene gjennom generell hestekunnskap med alt fra anatomi og hestens natur til foring og stell. Videre er det stort fokus på grunnleggende rideferdigheter, gangartstrening og ridelære. Det andre utdanningsåret består av to deler; første semester foregår på skolen hvor studentene får tildelt to unghester som skal temmes iløpet av seks til åtte uker etterfulgt av en praktisk prøve. I tillegg er det flere teoretiske fag som angår hestevirksomhet. Deretter tildeles to eldre hester som skal trenes og forbedres til en prøve. I del to av det andre året velger hver elev en arbeidsplass på en stall/gård der de har praksis.
Ingeborg var på Blesastaðir 1A hos Magnús Trausti Svavarsson og Hólmfriður B. Björnsdóttir. Målet med praksisen er å få erfaring innen temming og trening, og det å drive en stall. 
I det tredje året har man ansvar for en 5-gjenger og en 4-gjenger. Disse to hestene skal trenes gjennom året som avsluttes med en praktisk rideprøve. Det siste året legges det også stor vekt på instruksjon, og et ledd i dette er undervisning av førsteårs elever.

Ingeborg har siden hun var ferdig utdannet drevet kursvirksomhest både i inn- og utland. Hun tilbyr ulike typer kurs; helge- og endagskurs, gruppetimer eller enkeltundervisning. Hun underviser nybegynnere og mer erfarne ryttere i alle aldre og alle nivåer. 

For mer informasjon om pris og avtaler ta kontakt på telefon 48345938 eller på mail